HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Ontspan U: Guinot Liftosome doet de rest.

Huidverjongende & verbeterende behandeling

Guinot Liftosome is een liftende behandeling die de gelaatstrekken verstevigt (prijs € 69,95 | 60 minuten). Deze behandeling geeft je energie en dat straal je uit. Met de jaren of in een periode van vermoeidheid verslapt de huid en verliest ze haar elasticiteit. De Guinot Liftosome behandeling heeft een verjongend en verstevigend effect op de huid door de tekenen des tijds te vervagen! De Liftosome behandeling geeft de huid een hernieuwde uitstraling en vitaliteit, de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen.

Na een milde gezichtsreiniging en een zachte peeling, is de huid klaar om ten volle profijt te trekken van de weldadige werking van de werkstoffen van Guinot Liftosome.

Na de reiniging wordt een verstevigend serum en een crème aangebracht, gevolgd door een masker dat de werkstoffen activeert. Dit masker versterkt de verspreiding van de verstevigende werkstoffen diep in de opperhuid en de grondige opname hiervan door de huid.
Na een kwartier wordt het masker in één keer verwijdert om plaats te maken voor een zichtbaar stevigere huid en een perfect gemodelleerd gelaatscontour. Om de behandeling in totale ontspanning te beëindigen, voert de schoonheidsspecialiste een heerlijke massage uit van gezicht en hals met een gel-serum dat rijk is aan huidspannende werkstoffen. Eén voor één worden alle delen van het gezicht behandeld met perfect beheerste, specifieke massagegrepen. Dit is niet zomaar een massage. maar een echte fitness-kuur voor uw gezicht.

En om te zorgen dat uw huid nog lang stevig blijft, kunt u thuis dagelijks de lifting Liftosome crème gebruiken

Guinot Liftosome geeft als resultaat:
  • De huid is zichtbaar en voelbaar steviger, voller en gladder
  • De teint is egaler en helderder
  • De gezichtscontour is gelift, strakker

Beeldscherm 1280X800 liftosomebehandeling 1

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j