HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Wimperextensions, iets voor jou?

Meer dan 80% vaan de vrouwen voelt zich mooier met wimperextentions

Wimperextentions zijn een opkomende trend binnen de beautybranche. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Meer dan 80% vaan de vrouwen voelt zich mooier met wimperextentions, nieuwe set prijs € 80,00 | 90 minuten.

Wimperextentions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. Wimperextentions bestaan uit kleine stukjes nepwimper die aan de natuurlijk wimpers worden bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit.

De behandeling

Wimperextentions zijn er in vele soorten en maten. De wimpers blijven gemiddeld 2 tot 3 weken zitten. Daarna beginnen de natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill.
Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van wimperextentions. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet gedragen worden, omdat de ogen voor een langere tijd gesloten blijven.

Wimperextensions-3D

Wat zijn de voordelen?

Wimperextentions hebben vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimperextentions heeft men geen last van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit en ontstaan erg geen 'gaten' in de wimpers. De wimperextentions zijn namelijk vol, dik en van zichtzelf krullend, waardoor mascara en eyeliner overbodig worden.
Het scheelt 's ochtends en 's avonds een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up.

Don'ts
Het gebruik van mascara is schadelijk voor wimperextentions. Ook het gebruik van olieproducten wordt afgeraden. Dit kan ervoor zorgen dat he product waarmee de wimpers bevestigd zijn, los laat.

Kom voor meer informatie naar onze vestiging in Venlo Centrum (Gasthuisstraat 30 | 077-3515603),  Blerick (Kloosterstraat 10 | 077-3870173) of Tegelen (Raadhuislaan 154 | 077-3240802).

Bron: beautyspot.nl

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j