HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

De schoonheidsspecialiste, ook voor mannen

Uiterlijke verzorging voor mannen is niet langer een taboe. Steeds meer mannen weten hun weg te vinden in beauty en welness en begrijpen het belang van een goede huidverzorging. Toch weet nog niet iedere man de weg naar de schoonheidssalon te vinden, prijs € 59,95 | 60 minuten.

Echte heren smeren
Ook mannen vinden het belangrijk om er goed uit te zien. De mannenhuid is anders dan die van de vrouw en heeft heel wat te verduren. Dagelijkse scheerbeurten of gebruik van te agressieve middeltjes zoals zeep komt de huid van de man niet ten goede. Niet alleen oneffenheden, maar bijvoorbeeld ook een droge of vermoeide huid, acne, en ingegroeide baardhaartjes kunnen nogal eens voor komen. Een bezoek aan de schoonheidssalon kan zeker helpen. Behalve de juiste behandeling, wordt er ook advies op maat gegeven, en de producten die gebruikt worden sluiten perfect aan op de huid van de man.

Verzorging loont
Veel mannen leiden een druk bestaan. Een fulltime baan, gezin, sport en nog vele andere factoren kunnen voor de nodige stress zorgen. Je huid heeft daarom aandacht en verzorging nodig. Dames gaan al jaren met enige regelmaat naar de schoonheidssalon. Waarom mannen niet? Voor mannen zijn speciale behandelingen maar ook basisbehandelingen met producten voor mannen zijn uiterst geschikt om de huid geregeld een extra verzorging te geven. Kom ontspannen en even lekker ontsnappen aan de dagelijkse sleur, laat je huid verzorgen door één van onze schoonheidsspecialisten.

 

Tres homme easyscreen klein

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j