HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Guinot junior gezichtsbehandeling

duur 60 minuten, prijs  € 22,95

 

Even een heerlijk ontspannen moment voor jezelf? Is er dan iets fijners dan je gezicht lekker te laaten verwennen bij één van onze schoonheidsspecialisten in opleiding. De behandeling wordt uitgevoerd met Guinot producten.

Een schoonheidsbehandeling bestaande uit een reiniging, peeling, massage, masker, verzorgende dagcrème.

Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit. Omdat ze specifiek op ieders huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden gebruikt. Uw junior schoonheidsspecialiste begint dan ook met een persoonlijk en grondige huidanalyse. 

Reiniging
De huid heeft regelmatige reiniging nodig. De reiningsproducten verwijderen onzuiverheden. Reinigingsproducten voeden de huid en bereiden deze voor op het aanbrengen van verzorgingsproducten.
 
Peeling
Peeling is een belangrijke schoonheidsbehandeling. Hiermee worden dode huidcellen verwijderd die zich aan de oppervlakte van de huis ophopen waardoor de huid niet kan ademen. De huid krijgt snel weer een mooie uitstraling.GuinotSignatureFacials
 
Massage
Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat u uw gezicht lekker kunt ontspannen. Daardoor zult u een zachtere uitstraling krijgen en er jonger uit gaan zien.
 
Masker
Een masker reinigt, herstelt en zitten boordevol voedende stoffen.
 
Verzorgende dagcrème
Om er na afloop weer fris en stralend uit te zien is het belangrijk dat de huid goed verzorgd wordt met een dagcrème. Voor de voeding, bescherming en het herstel van je huid kiest uw schoonheidsspecialiste een passende crème.
HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j