HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Hydra Peeling

Hydra Peeling

De huidvernieuwende behandeling. Een alternatief voor cosmetische ingrepen.
Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld HYDRA PEELING. Ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen. Zichtbare resultaten al na slechts één behandeling.
Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten die zal worden bepaald op basis van de schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van de huid van de klant.

In slechts 45 minuten ziet de huid er “als nieuw” uit: de teint is stralend en glanzend, de bruine vlekken zijn verminderd en het gezicht heeft een jeugdige uitstraling.

Uw Schoonheidsresultaten
- Vermindert tekenen van veroudering.
- Zorgt voor een stralende huid.
- Verzwakt bruine vlekken.

De Hydra Peeling is er in twee varianten,

duur 45 minuten, prijs € 85,00

Hydra Peeling PH 
Deze behandeling exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid. 
Hydra Peeling PH is geschikt voor alle huidtypen. Het vermindert tekenen van veroudering. Zorgt voor een stralende huid en verzwakt bruine vlekken.

duur 45 minuten, prijs € 75,00

Hydra Peeling Hydrabrasion 
Hydra Peeling Hydrabrasion is speciaal voor de gevoelige huid en heeft een mechanische werking. Het bevrijdt de huid van dode cellen op het huidoppervlak en herstelt de uitstraling.
Na de exfoliërende fase volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven.
Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet!
De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.

Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën In map
Frank Huizenaar FW: Weekmail 9 + 4 bijlages 1-3-2017 4 MB weekmail Verwerkt
HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j